Известие

Collapse
No announcement yet.

166 -ца 185 коня или 159-ка?Коя вози по меко и комфортно?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сигурно ще се намери кой да даде гуми с джанти за едното клипче.
    1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showp...postcount=1066

Пффф малко съм поизлъгал в предишният си коментар с около 5км
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Мен ме интересува какво е разбирането ти за понятието
        Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        правя 250 и си ги държи с лекота.
        Примерно аз го разбирам, че ей са вдигаш 250 и ако пътя е равен ще стигнеш и до Италия. Само дето 5000 оборота са почти в средата на червената зона на оборотомера. И ние сме карали дизели.
        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Имам предвид че не ги постига за отрицателно време,все пак нито е бензин нито са и перфектни скоростите,а че успява без да си изплюе карантията да задържи тази скорост за около горе долу 10 мин./толкова позволява пътя /.
          Все пак мисля че нейният ремап,за това че няма силов тунинг е един от най-добрите за 166-ца в страната
          Мисля че Гиги е споменавал някъде че редовно пътува около 500км дестинации като рядко пада под 220-230км/ч.
          като може и малко да не съм запомнил точно но му вярвам напълно
          Като се има предвид че стоковата 140-ка е малко по-добре от такава 136-ца.След ремап тази скорост не е проблем за нея.
          Last edited by Linkestis; d.m.y г., 20:16.
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
            . А и още нещо - Опел са много, ама много по напред от нас.

Поздрави на всички
            Бате тва недей да го казваш повече моля те,ще ти се смее някой .Просто си нямаш на представа какви проблеми с електрониката,най-вече инсталацията на колата имат Хлопелите.За мен автомобил,на който ЕКУ-то му се намира в подкалника пред гумата,точно зад бронята-не е кола,при първия дори лек удар и е на сол
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Eто това се казва "кола" проектирана от икономисти, а не инженери.

Comment

• http://www.investor.bg/novini/444/a/...godina,155228/
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Колата си вдига 250км по километраж, но с уточнението че лъже, на gps реално е с 234км и повече неще. А като караш с около 220-230 реално е с около 210-218. Преди цепех Бургас-Карнобат със заварен педал и Стара загора/кръговото/- до към Оризово пак на заварка. И ей на минал съм над 110 000км с тая кола като карам само със Селения Турбо дизел, но го сменям на 8к.км. и съм си с оригиналната турбина, която е в перфектно състояние.
                  С такова каране Туин Спарка го взривих, БМВ-то му сцепих тиквата, на Патрул-а също сцепих тиква......
                  А 156-цата ми беше 136-ка и тя повече от 220 не щеше да отлепи, но пък километража и беше абсолютно точен.
                  И да добавя ГТ-то правеше по бързо от 200 нагоре спрямо 166-цата, но му бях шибнал и по голям кулер, та може това да има значение.
                  Абе 166-цата е най-кола, макар и да ме дразни понякога, но пък за 7г май не съм я ремонтирал толкова много

Comment

• Абе,откъде тръгна тая тема,докъде стигна....като не ви кефят алфите които карате,за какво ги карате-колите бяха(са) 2 марки -БМВ и Мерцедес,и отвреме на време Ауди,ето и Гиги има Мл-това е кола-не алфа.
                    166 и 159 няма как да се сравняват едно към едно,просто са твърде различни.По темата:166 вози по-меко и комфортно от 159.
                    В заключение искам да кажа че всичките алфи са кенефи и марката отдавна трябваше да е закрита,то това марка ли е въобще с 2 модела-. ХАХАХАХ
                    Alfa 155 1.7,1.8 ex
                    Alfa 166 2.4 3 ex
                    155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                      Колата си вдига 250км по километраж, но с уточнението че лъже, на gps реално е с 234км и повече неще. А като караш с около 220-230 реално е с около 210-218. Преди цепех Бургас-Карнобат със заварен педал и Стара загора/кръговото/- до към Оризово пак на заварка. И ей на минал съм над 110 000км с тая кола като карам само със Селения Турбо дизел, но го сменям на 8к.км. и съм си с оригиналната турбина, която е в перфектно състояние.
                      С такова каране Туин Спарка го взривих, БМВ-то му сцепих тиквата, на Патрул-а също сцепих тиква......
                      А 156-цата ми беше 136-ка и тя повече от 220 не щеше да отлепи, но пък километража и беше абсолютно точен.
                      И да добавя ГТ-то правеше по бързо от 200 нагоре спрямо 166-цата, но му бях шибнал и по голям кулер, та може това да има значение.
                      Абе 166-цата е най-кола, макар и да ме дразни понякога, но пък за 7г май не съм я ремонтирал толкова много
                      Какви 250км/ч. - човека пита за комфорт при возене.
                      Наистина модераторите са най-големите спамери.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                        Какви 250км/ч. - човека пита за комфорт при возене.
                        Наистина модераторите са най-големите спамери.
                        Именно. Точно при 250км/ч ще се усети най-голямата разлика във возенето и комфорта.
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Working...
                        X